Skip to content

Programmamanager onderzoek psychiatrie - Projectleider psychiatrie

Zwolle, Overijssel, Nederland€ 100.000 per jaar

Functieomschrijving

Programmanager onderzoek psychiatrie – Projectleider Psychiatrie

Ben jij een gepassioneerde onderzoeker met ambitie, met leidinggevende kwaliteiten en wil jij graag nieuw psychologisch terrein komen ontginnen op het gebied van decision making?


Het team van Uw Psychiater heeft de ambitie de zorg inhoudelijk op te schudden vanuit een eigen filosofie en aanpak. De oprichter (Bert Busard) zoekt nu een gedegen partner en programmaleider om een nieuw programma te ontwikkelen gebaseerd op Decision Making. Hiervoor zoeken we een ervaren onderzoeker met een passie voor de gedragskunde en besluitvorming (Decision Making).

Deze nieuwe afdeling heeft de ambitie om wetenschappelijk onderzoek verder te ontwikkelen en uit te voeren. Jij bent als programmaleider degene die hier vorm aan gaat geven.


Wat ga je doen?

Als partner en programmaleider/projectleider ga je een geheel nieuw programma ontwikkelen, implementeren en leiden. Hiervoor zoeken we een ervaren onderzoeker met een passie voor de gedragskunde en decision based learning behaviors. We zoeken iemand die kan coordineren, onderzoek kan leiden en de ervaring, kennis en het netwerk heeft om wetenschappelijke studies op te zetten en begeleiden.

Om succesvol te zijn is het belangrijk om een goede relaties te kunnen leggen binnen het wetenschappelijke netwerk en connecties te leggen met de specialisten en vooraanstaande experts binnen het vakgebied. Voor het schrijven en begeleiden van studies is het gewenst om enige ervaring te hebben met het schrijven van onderzoeksstudies.


 • Het ontwikkelen, implementeren en evalueren van decision-based programma en zorgprogramma gebaseerd op decision making.
 • Het uitvoeren van praktijk gericht wetenschappelijk onderzoek en het begeleiding geven aan en opleiden van professionals in de zorg.
 • Opbouwen van een netwerk met Universiteiten, specialisten en instanties voor het bespreken van mogelijkheden tot studies en het aanvragen van subsidies.


Het betreft een nieuw op te zetten afdeling welke het psychodiagnostisch centrum zal worden voor gedragskunde en decision making binnen Uw Psychiater. Niet alleen het ontwikkelen en implementeren, maar ook het leiden en functioneel aansturen en bewaken van de uitvoering van het zorgprogramma behoort tot het volledige takenpakket.


Waar ga je werken?

Het Team van uw psychiater heeft zijn eigen filosofie en aanpak en de ambitie om de zorg inhoudelijk op te schudden. Wij zijn gefocusd op een zeer diverse groep patienten met cognitieve, emotionele en gedragsmatige problemen en behandelen eigenlijk allesbehalve crisisopvang en verslavingszorg. Wij bieden dan ook een breed scala van services aan op het gebied van Psychosomatiek, Psychiatrie, en coaching.

Er werken nu ongeveer 30 medewerkers, allemaal stuk voor stuk met de ambitie om te groeien en vorm te geven aan ons eigen avontuur met onze eigenzinnige aanpak.


Decision making is een van de grootste pilaren waarop onze eigenzinnige aanpak is gebaseerd en wij zijn er van overtuigd dat deze stroming een van de belangrijkste voor de toekomst in de psychiatrie gaat zijn. Vandaar dat wij nu de focus leggen op het ontwikkelen van een nieuw programma met het focus op Decision Making.


Wij bieden

Wij bieden je een interessante fase binnen ons bedrijf, waarin we een nieuw programma en afdeling proberen op te zetten. Een interessant toekomstig vakgebied waarin (binnen Nederland) nog weinig experts rondlopen.

 • Salaris ter hoogte van 100K op jaarbasis;
 • Een dienstverband van minimaal 32 uur;
 • Voor een periode van 5 jaar met ingang van zo spoedig mogelijk;
 • Werkdagen en hybride opties in overleg;
 • (Een gefaseerde start op basis van minder uren is bespreekbaar)

Vanzelfsprekend zijn in het aanbod van Uw Psychiater:

 • Goede arbeidsvoorwaarden- en mogelijkheden met vanzelfsprekend overleg over de wijze van invullen;
 • Collega’s op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
 • Opleidingsbudget voor je persoonlijke ontwikkeling; een lerende omgeving;
 • Een enthousiast, gezellig en warm team, dat met en van jou wil leren;

Tenslotte: een prettige werkomgeving op je eigen locatie Zwolle, waar je thuis bent, met een groene buitenkleur, direct buiten de deur, waar het ook goed toeven is (oa de Kas van Kaat).

Uw Psychiater werkt voor de regio Zwolle

Vereisten

Wie zoeken wij?

 • PhD met interesse in Decision Making
 • Enige ervaring in het werken met cliënten binnen de psychiatrie
 • Je beschikt over kennis, inzicht en ervaring met (psychodiagnostisch) onderzoek en psychologische behandelmethoden;
 • De Ambitie en passie om een nieuw programma te ontwikkelen en de afdeling te laten groeien.
 • Enthousiasme voor het samenwerken in een multidisciplinair team met tegelijkertijd een hoge mate van autonomie.
 • Ervaring met het aanvragen van subsidies is een pre
 • Ervaring met het opzetten van studies is een pre
 • Ervaring met netwerken, opzetten en implementeren van nieuwe programmas is een pre

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Renée Schieving; +31628774208

of