Skip to content

Klinisch Psycholoog

Zwolle, Overijssel, Nederland€ 7.703 per maand

Functieomschrijving

Ben jij de Regiebehandelaar, die we zoeken?


Bert Busard, oprichter van Uw Psychiater begon precies 10 jaar geleden (maart 2012) zijn eigen praktijk, gedreven door een unieke filosofie. Vandaag de dag, 10 jaar later, werken we in een instelling met een fantastisch team van 30 medewerkers.

Om zelf te kunnen focussen op het realiseren van verdere groei van de praktijk en verfijning van de filosofie, draagt Bert zijn taken graag over aan een opvolger.


Het team van Uw Psychiater zoekt om die reden een Klinisch Psycholoog.


Graag willen we ons als team verder ontwikkelen. Voor deze ontwikkeling wil ons dynamische team je als Regiebehandelaar bij intakes, diagnostiek, MDO’s, evaluaties, werkbegeleiding en intervisie. Onze ambitie en groei lopen door en we leren graag van jou.

Jij kunt als creatieve, flexibele klinisch psycholoog van dit avontuur onderdeel zijn en er zelf mee vorm aan geven. Je denkt tevens mee over de verdere ontwikkeling van je eigen locatie en van Uw Psychiater; kritische dialoog is een must, zo blijven jij en wij scherp.

Wat bieden wij je als team van Uw Psychiater?

Het team van Uw Psychiater heeft de ambitie de zorg inhoudelijk op te schudden vanuit een eigen filosofie en aanpak. Patiënten geven Uw Psychiater gemiddeld een 9 op Zorgkaart Nederland en daar zijn we ontzettend trots op.

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt in ons team en er prettig kunt werken zodat je ons optimaal kan ondersteunen om patiënten goed te behandelen. Werken bij Uw Psychiater betekent werken in een dynamische organisatie gericht op groei en ontplooiing als mens én als team, waarin je al je collega’s kent.


De behandeling en unieke filosofie

De behandeling is erop gericht patiënten te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen door hun besluitvorming te onderzoeken en te optimaliseren (het proces van kwalitatieve decisionmaking op basis van onzekerheid). Men leert gebruik te maken van de eigen innerlijke mogelijkheden (lichamelijke signalen, emoties).

Veranderen/vernieuwen betekent het comfort van de zekerheid loslaten, de dynamiek van onzekerheid benutten voor persoonlijke groei. We zoeken niet naar extra zekerheid, maar leren te ‘spelen’ met onze eigen onzekerheid, de basis voor een creatief eigen leven en dat van patiënten.

De filosofie en de mogelijkheden van monitoring die we hanteren, maken evaluatie gestuurde behandeling mogelijk en voor ons een must om de doelen van patiënten samen met hen te bereiken.


In het aanbod van Uw Psychiater

  • Een marktconform salaris FWG 75 (tot € 7703,- per maand);
  • Bert Busard gaat graag open in gesprek over ambities t.a.v. opvolgerschap;
  • Collega’s op het secretariaat ter ondersteuning met je agenda en administratie;
  • Opleidingsbudget voor je persoonlijke ontwikkeling; een lerende werkomgeving;
  • Een enthousiast, gezellig en warm team, dat van jou wil leren;
  • Woon en werk jij momenteel op een andere locatie buiten reisafstand van Zwolle? Dan onderzoeken we graag de mogelijkheden. We zijn voornemens vanuit meer locaties patiënten te behandelen volgens onze unieke filosofie;
  • Parttime mogelijkheden;
  • Ook als jij aan de start van je carrière staat, gaat Bert Busard graag met je in gesprek.

Vereisten

Ben je een Klinisch Psycholoog met leidinggevende capaciteiten die zich hierin herkent en graag meer hoort over de unieke filosofie en mogelijkheden bij Uw Psychiater? Neem dan contact op met  Hilde Mendel, onze Officemanager, om een gesprek te plannen.

038-4220580
info@uwpsychiater.nl


of