Skip to content

GZ Psycholoog

Zwolle, Overijssel, Nederland€ 5.280 per maand

Functieomschrijving

Vacature GZ PsycholoogBert Busard, oprichter van Uw Psychiater begon precies 10 jaar geleden (maart 2012) zijn eigen praktijk, gedreven door een unieke filosofie. Vandaag de dag, 10 jaar later, werken we in instelling met een fantastisch team van 30 medewerkers.

Vanwege doorzettende groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.


Het team van Uw Psychiater zoekt om die reden een GZ Psycholoog.


Wat bieden wij je als team van Uw Psychiater?

Het team van Uw Psychiater heeft de ambitie de zorg inhoudelijk op te schudden vanuit een eigen filosofie en aanpak. Patiënten geven Uw Psychiater gemiddeld een 9 op Zorgkaart Nederland en daar zijn we ontzettend trots op.

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt in ons team en er prettig kunt werken, want dan kun je patiënten goed behandelen. Werken bij Uw Psychiater betekent werken in een dynamische organisatie, gericht op groei en ontplooiing als mens én als team, waarin je al je collega’s kent.

Er wordt gewerkt op basis van onderling vertrouwen: wie je bent is de basis, je vakcompetenties neem je mee en ga je verder ontwikkelen. Op die manier kun je samen die zorg bieden, die ook de groei van patiënten faciliteert.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van het diagnostiek en daarna behandeling van je eigen patiënten.

Je voert intakegesprekken samen met een collega basispsycholoog, tevens behandel je eigen patiënten en geeft je werkbegeleiding aan de collegae psychologen. Door middel van MDO en intervisie groei je in je mogelijkheden als (regie)behandelaar en onderzoeker.

Je denkt tevens mee over de verdere ontwikkeling van de locatie en Uw Psychiater; kritische feedback is een must, zo blijf jij en wij scherp. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou.


De behandeling en unieke filosofie

De behandeling is erop gericht patiënten te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen door hun besluitvorming te onderzoeken en te optimaliseren(proces van decisionmaking gekoppeld aan onzekerheid). Men leert gebruik te maken van de eigen innerlijke mogelijkheden (lichamelijke signalen, emoties).

Veranderen/vernieuwen betekent het comfort van de zekerheid loslaten, de dynamiek van onzekerheid benutten voor persoonlijke groei. We zoeken niet naar extra zekerheid, maar leren te ‘spelen’ met onze eigen onzekerheid, de basis voor een creatief eigen leven en dat van patiënten.


De filosofie en de mogelijkheden van monitoring die we hanteren, maken evaluatie gestuurde behandeling mogelijk en voor ons een must om de doelen van patiënten samen met hen te bereiken.


In het aanbod van Uw Psychiater

  • Salaris ter hoogte van FWG 65 (tot € 5.280,- bruto salaris per maand);
  • Collega’s op het secretariaat ter ondersteuning met je agenda en administratie;
  • Opleidingsbudget voor je persoonlijke ontwikkeling; een lerende werkomgeving;
  • Een enthousiast, gezellig en warm team, dat ook van jou wil leren;
  • Woon en werk jij momenteel op een andere locatie buiten reisafstand van Zwolle? Dan onderzoeken we graag de mogelijkheden. We zijn voornemens vanuit meer locaties patiënten te behandelen volgens onze unieke filosofie;
  • Parttime mogelijkheden;
  • Ook als jij aan de start van je carrière staat, gaat Bert Busard graag met je in gesprek

Vereisten


Ben je een GZ Psycholoog die zich hierin herkent en graag meer hoort over de unieke filosofie en mogelijkheden bij Uw Psychiater? Neem dan contact op met Hilde Mendel, onze Officemanager, om een gesprek te plannen.

038-4220580
info@uwpsychiater.nlof